اخبار

امروز؛ همایش روشهای افزایش ماندگاری مواد غذایی بدون مواد افزودنی


گروه خبر: انجمن ۲۴ بهمن ۱۳۹۳

همایش روشهای افزایش ماندگاری مواد غذایی بدون مواد افزودنی به منظور نیل به اهداف زیر مورخ 12-13 اسفند در مرکز همایشهای بین المللی رازی برگزار خواهد شد:

هدايت پتانسيل تحقيقاتي کشور به سمت حل مشکلات صنايع غذائي کشور
بررسي روش هاي افزايش ماندگاري محصول در بخش هاي تهيه مواد اوليه، فرآوري و بسته بندي
بررسي تخصصي افزودني‌هاي مورد استفاده در صنايع غذايي کشور
شناسائي نيازهاي پژوهشي صنايع غذائي کشور
اشتراک دانش و تجارب متخصصين کارشناسان و مسئولين فني صنايع غذائي
شناخت و ارزيابي آخرين دستاوردها و پيشرفت ها در حوزه افزايش ماندگاري توليدات صنايع غذائي
معرفي جايگزين‌هاي طبيعي و تکنولوژي هاي پيشرفته براي کاهش مصرف افزودنيها و مواد نگهدارنده
ارتقا سلامت جامعه از طريق بهبود فراورده هاي صنايع غذائي کشور
معرفي روشهاي جديد آناليز افزودني هاي صنايع غذائي
ارائه توانمندي‌هاي شرکت هاي ايراني ارائه دهنده تجهيزات و خدمات در صنايع غذائي

این همایش مورد حمایت انجمن تحقیقات طب سنتی ایران می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به لینک زیر مراجعه کنید.

منبع: لینک سایت همایش



تصاویر: