اخبار

خواص عناب چیست?


گروه خبر: عمومی ۸ فروردین ۱۳۹۴

یک کارشناس گیاهان دارویی گفت: عناب میوه درختی است که شش تا هشت متر ارتفاع دارد و بسیار مقاوم به خشکی و برگ آن کوچک و دندانه‌دار است. «کلثوم فرضی» اظهار کرد: میوه این گیاه رنگ قرمز دارد که دو نوع است که نوعی از آن به اندازه‌ خرما و نوعی دیگر به اندازه‌ فندق موجود است. وی افزود: طبیعت عناب، معتدل در حرارت و برودت و مایل به رطوبت است و دارای طعمی شیرین و لعاب‌دار بوده و بوی ضعیفی دارد. این کارشناس گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: این میوه که با نام‌های دیگری از قبیل سیب کوهی، سیلانه، شیلانه و سنجد جیلان شناخته شده است، در درمان عفونت روده‌ها، برونشیت و درد کمر بسیار تأثیرگذار است. فرضی تصریح کرد: قرار دادن این میوه در دندان، موجب تسکین دندان درد می‌شود. وی با بیان این‌که خیساندن خرد شده‌ این میوه با زرشک و خوردن آن جوش را درمان می‌کند، یادآور شد: خوردن مخلوط آب خیس کرده‌‌ این میوه با عرق کاسنی در درمان حصبه بسیار موثر است (زیست بوم،3 فروردین1394).