اخبار

مواد غذایی که کلسترول را از بین می برد


گروه خبر: عمومی ۵ مرداد ۱۳۹۴

متخصص طب سنتي گفت: با مصرف سير، فلفل سياه، آلبالو، گيلاس، پياز، بادمجان و عدس مي‌توان چربي خون را کاهش داد. به گزارش خبرگزاري آريا، علي حسيني گفت: براي کاهش چربي خون يا کلسترول مي توان در ميان سبزيجات، سير را بيش از همه مصرف کرد. وي ادامه داد: مصرف زيتون و روغن آن نيز کلسترول را کاهش مي‌دهد. البته روغن بادام‌زميني، هسته انگور و کنجد نيز در کاهش چربي خون مفيدند. اين متخصص طب سنتي گفت: پرهيز از مصرف غذاهاي سرخ کردني و چرب از راههاي کاهش کلسترول است و استفاده از شويد در غذاها يا آب گوجه‌فرنگي و آبغوره نيز موثر هستند. حسيني ادامه داد: ميوه هايي مثل آلبالو، گيلاس، نارنج، ليموترش و سبزيجاتي مثل کدو حلوايي، جعفري، پياز، بادمجان و عدس نيز به کاهش کلسترول خون کمک مي‌کنند. وي افزود: مصرف فلفل سياه نيز مفيد است چون به سلولهاي چربي را مي سوزاند. سماق و ريحان نيز براي طعم بخشي به غذا و براي کاهش چربي خون کاربرد دارند (آریا، 3 مرداد 1394).