اخبار
اثبات خواص دارویی استفاده از عصاره دارچین در تغذیه زنبور عسل |
|
| گروه خبر: عمومی | ۵ دی ۱۳۹۳ |
پژوهشگران مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان به فواید عصاره دارچین در تغذیه زنبور عسل دست یافتند.آقای شهابی رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان امروز گفت: در این پژوهش عصاره گیاه دارچین به علت داشتن خاصیت ضد باکتریایی ، ضد قارچی و آنتی اکسیدانی و مناسب برای رشد باکتری های لاکتوباسیلوس به عنوان ماده ای جایگزین در تغذیه زنبور عسل آزمایش شد.آقای ثالثی پژوهشگر این طرح گفت: پرورش دهندگان زنبور عسل، از آنتی بیوتیک های شیمیایی مانند نئومایسین و تتراسیکلین استفاده می کنند که در مصرف غذایی عوارضی برای انسان دارد.وی افزود: تقویت قدرت ایمنی بدن انسان مقابل بیماریها، رشد باکتریهای مفید در زنبور عسل ، افزایش طول عمر زنبور و تولید عسل ، بهبود سیستم گوارشی بدن و بهبود در کیفیت عسل تولید شده از مزایای استفاده عصاره دارچین در تغذیه زنبور عسل است.آقای ثالثی گفت: نتایج این طرح پژوهشی در دو ماه گذشته و با هزینه ای بیش از 50 میلیون ریال در مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان حاصل شده است (واحد مرکزی خبر،1دی1393). |
|
