اخبار
امروز؛ برگزاری اولین همایش علوم و فناوریهای نوین در صنایع غذایی |
|
| گروه خبر: انجمن | ۱۱ دی ۱۳۹۳ |
امروز گروه علوم و صنايع غذايي دانشگاه آزاد اسلامي واحد تربت حيدريه با همكاري دانشگاهها، موسسات و نهادها و انجمن هاي علمي و تحقيقاتي و توليدي دخيل در امر غذا از جمله انجمن تحقیقات طب سنتی ایران اولين همايش علوم و فناوريهاي نوين در صنايع غذايي را در مقياس ملي برگزار می نمايد. صنايع غذايي به عنوان حلقه تكميل كننده در پيشرفت كشاورزي و دامپروري همه كشورها از جمله ايران همواره مورد توجه سياستگزاران قرار دارد. بر اساس آمار موجود، صنايع تبديلي مواد غذايي از نظر سرمايه گذاري درصد قابل توجهي از كل صنايع كشور را در بر گرفته است. بعلاوه روز به روز با صنعتي تر شدن هر چه بيشتر توليد مواد غذايي جامعه، وظيفه صنايع غذايي كشور در تامين غذاي سالم جامعه خطيرتر و بااهميت تر مي شود. با عنايت به فرمایش مقام معظم رهبری وشعار سال جاري بعنوان اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملي و مديريت جهادي و نيز سهم بسزاي فناوريهاي نوين در تحقق اين امر در حوزه كشاورزي و صنايع غذايي اميد است همايش حاضر بتواند با مشاركت فعال محققين محترم زمينه تبادل اطلاعات و فناوريهاي روزآمد در حوزه صنعت غذا را فراهم سازد. امید است ارائه آخرین یافته های تحقیقات در حوزه علوم غذایی مسیر را برای تحقیقات کاربردی تر و متناسب با نیاز جامعه بشری و به ویژه حال حاضر کشور فراهم آورد و پژوهشگران و به ویژه دانش پژوهان جوان از این فرصت کمال استفاده را در جهت طرح ریزی و انجام تحقیقات نوین و کاربردی بنمایند. لیست مقالات سخنرانی را اینجا مشاهده نمایید. لیست مقالات پوستر را اینجا مشاهده نمایید. نحوه تهيه پوستر را از اینجا بردارید. برنامه همایش و سخنرانان کلیدی همایش را اینجا مشاهده نمایید. |
|
| منبع: لینک سایت همایش | |
